Cum cumpar

Iată câteva instrucţiuni şi particularităţi pe care e bine să le ştii în momentul în care cumpărați produse audio-video din site-ul highendaudio.ro.

Magazinul virtual reprezintă cea mai bună soluţie de a face cumpărături într-un mod confortabil şi fără risipă de timp.

Din echipa HighEndAudio fac parte specialişti bine pregătiţi în domeniul echipamentelor audio-video care va stau la dispoziție pentru a răspunde cu amabilitate şi promptitudine întrebărilor dvs. Astfel, înainte de a face o comandă , dacă aveși nevoie de sfaturi nu ezitați să ne contacți.

După ce ați ales produsul / produsele dorite şi le-ai adăugat în coşul de cumpărături poţi folosi una din modalitatile de comandă de mai jos:

Comandă Online cu confirmare telefonică

Completați datele de contact în formularul din pagina coşului de produse (Atenție la câmpurile obligatorii!).

Apăsați pe butonul de trimitere comandă.

In scurt timp veți fi contactat de un consultant  care vă va comunica disponibilitatea produselor, timpul şi modalitatea de livrare. În funcţie de modalitatea de plată agreata veți primi prin e-mail o factură proforma (avans sau sumă totală).

Plățile se pot face la showroom (cash sau card bancar), prin transfer bancar sau online prin intermediul serviciului de plati electronice.

Cumpărare directă din showroom

Începând cu 1991 aveți la dispoziţie un showroom unde puteţi testa echipamente audio-video şi primi sfaturi de cumpărare din partea consultanților noştri. Aici puteţi lansa o comandă, plăti şi ridica produsele dorite.

Vă rugam să solicitați o programare înainte de vizită pentru a ne asigura că avem disponibil produsul/produsele dorit și că avem timpul necesar pentru instalare și configurare.

Livrare

Produsele peste 300RON beneficiaza de transport gratuit în aria de acoperire Fan Courier sau Urgent Curier.

Pentru comenzile sub 300RON costul de transport este de 15RON.

Pentru livrări în afara ariei de acoperire se percepe un tarif de 1RON/km. Lista cu localități: http://www.fancourier.ro/download/locatiiFAN.pdf sau https://www.urgent-curier.ro/


DATE FINANCIARE:

High End Audio SRL
Sediu social: Str Braziliei nr. 24A, Sector 1, BUCUREȘTI
Punct de lucru: Str Braziliei nr. 24A, Sector 1, BUCUREȘTI
Cod de înregistrare fiscală: RO13497662
Număr de înregistrare la Registrul Comerţului: J40/10059/2000
Cont bancar: RO69DAFB1086086AC925RO01
Banca: Leumi SMB