Distribuitor Furutech e-TP60E

Distribuitor curent rețea Furutech e-TP60E

1 Obiect

Nou

1 400 lei

1 400 lei pe bucată

C-303 EMI- strat special pentru izolație.

Cu toții suntem victime ale alimentării deficitare cu energie electrică (zgomot de cablu, variații de tensiune, sistem de împământare deficitar). Aceste simptome sunt sesizabile și efectele lor nedorite într-un sistem audio sunt:

  •     Sunet plat, greu, și cu aspect granulat mai ales pe frecvențele înalte,
  •     Mediile sunt artificial greoaie și umflate,
  •     Bas necontrolat,
  •     Sunetul nu este” aerisit” și soundstage-ul nu mai are profunzime și precizie


La sistemele video:

  •     Rezoluția imaginii pierde din claritate,
  •     Alte fenomenele de "ghosting", schimbare de culoare, "zăpadă", sau linii verticale și orizontale.


În aceste cazuri aveți nevoie de Furutech e-TP60E.

Furutech E-TP60 este un distribuitor de energie sofisticat, luxos, care elimină multe probleme comune ce se regăsesc în sistemele audio și video cauzate de energia electrică.

Forma de undă a curentului alternativ devine grav distorsionată de zgomot (electric), vârfuri și căderi de tensiune, de înaltă frecvență, de zgomot de alimentare cu energie de la alte componente din propriul sistem, plus zgomot digital radiat, de înaltă frecvență, de la procesoarele și interconectările digitale.

Există, de asemenea, distorsiune în partea de sus și de jos a formei de undă de curent alternativ creat de sursele de alimentare în comutație din dispozitivele electronice de pe același circuit. În plus, alimentările rezidențiale cu energie electrică sunt partajate cu alte apartamente, case și companii pe același transformator de utilitate. De aceea, mulți entuziaști audio și video observă că sistemele lor sunt mai detaliate și mai plăcute noaptea târziu sau la sfârșit de săptămână!

Șasiul elegant din aluminiu oferă protecție la o altă problemă foarte des întâlnită: RFI (interferențe de radio frecvență), iar stratul suplimentar ”Formula GC-303” are rolul de a bloca interferențele electromagnetice (EMI).

Cablajul intern este realizat cu conductori Furutech μ-14 (14 AWG)care au rezistivitate electrică scăzută.

Cele 6 ieșiri pentru alimentarea echipamentelor cu energie electrică sunt din seria” Furutech Hyper Quality High Performance”, non-magnetici, placați cu aliajul de 24k aur, fosfor și bronz, optimizat pentru transferul de putere de care au nevoie echipamentele audio/video.

Furutech’s Two-Stage Cryogenic and Demagnetization Alpha Process:

Aceste performanțe sunt obținute aplicarea celor 2 stadii de tratare a materialelor cu cele 2 procese proprietare Furutech: criogenizare și alpha demagnetizare.

Toată experiența Furutech și atenția pentru fiecare detaliu se transpune prin obținerea unor parametri ridicați, ce se regăsesc în dinamica, rezoluția, ”curățenia și întunecarea fundalului”, soundstage mai stabil, culori tonale vii și extinderea mai profundă la ambele capete ale intervalului de frecvență.

E-TP60 aduce în sistemul dvs delicatețe, rafinament și performanță prin evidențierea micro și macro dinamicii, iar sesiunile dvs de audiție vor deveni de nelipsit.

Display-urile vor prezenta o mai bună rezoluție a imaginii, mai clară și fără ghosting, schimbare de culoare, "zăpadă", sau linii verticale și orizontale.


Link producător: Furutech e-TP60E

Dimesiuni 200 x 130 x 60 mm
Greutate 0.94 kg
Intrări 1
Ieșiri 6
Capacitate 15A
Izolație Formula GC-303
Garanție 2 ANI

Scrieţi o recenzie

Boxa Portabilă DALI KATCH

Boxa Portabilă DALI KATCH

DALI KATCH stabilește un nou standard al echipamentelor audio portabile. KATCH este rezultatul final al avansatei tehnologii digitale a companiei DALI și împreună cu designul unic și un șasiu foarte compact reușește să ofere un sunet incredibil de bogat.